Princeton Montessori Okulu Eğitmenlerinden Ayla Şen ile, 0-6 Yaş Montessori Uygulamaları Seminerlerine davet!

Hayata İlk Adımlarda Montessori Etkisi

Çocuğumuzun hayatı boyunca sahip olacağı özgüven, başarı ve mutluluğun temelleri 0-6 yaşta atılıyor. Anne- baba olarak buna katabileceklerimizin farkında mıyız? Dünya’da en dikkat çeken pedagojik yaklaşımlardan Montessori Eğitimi, bu dönemi en iyi şekilde yapılandırmaya bizi davet ediyor.

Tüm dünyada 100 yılı aşkın bir süredir uygulanan, çocuğa saygı duyma ve kendi yapma becerisi üzerine odaklı Montessori yönteminin 0-6 yaş uygulamalarını hayatımızdan örnekler ve videolarla inceleyeceğiz.

Montessori ve Kaynaştırma Eğitimini Geliştirme Derneği’nin katkılarıyla, 10 Mart-Pazar günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi-Seminer salonunda düzenlenecek iki ayrı oturumda, Montessori felsefesi nedir ve hayatımıza felsefeyi nasıl aktarabiliriz sorularına, 1968’de kurulmuş Princeton Montessori okulu eğitmenlerinden Ayla Şen ile cevap bulacağız.

Ayla Şen, Amerika’da Princeton Center Teacher Education’dan (PCTE) America Montessori Society Full Credential Sertifikasi aldi. 20 yılı aşkın bir süredir  Princeton Montessori Okulu’nda 3-6 yaş arası çocuklarla çalışmanın yanında Amerika’da Montessori öğretmeni yetiştiren merkezler içinde en saygınlarından biri olan PCTE’nin (Princeton Öğretmen Egitim Merkezi) tanıtımında yer alıyor.
Şen, 2011 ‘den itibaren, Küçük Kara Balık Çocuk evi’nin (www.kkbce.com ) danışmanlığını yapmakta ve Montessori ve Kaynaştırma Eğitimini Geliştirme Derneği (www.montessori.org.tr ) ile Eğitmen Eğitimleri düzenlemektedir.

Program detayları:

Tarih: 10 Mart-Pazar
1. Oturum : 10:00-12:00 > Montessori Felsefesi nedir ve 3-6 yaş Uygulamaları
Mekan: Bağlarbaşı Kültür Merkezi – Seminer Salonu
Ücret: 30TL                                          Online Katılım: 20TL ( kontenjanla sınırlıdır )

2. Oturum : 14:00-16:00 > Montessori Felsefesi genel bakış ve 0-3 yaş Uygulamaları
Mekan: Bağlarbaşı Kültür Merkezi – Seminer Salonu
Ücret: 30TL                                          Online Katılım: 20TL ( kontenjanla sınırlıdır )

Kayıt : kayit@kkbce.com a elektronik posta atmanız gerekmektedir.

Share
Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.